Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve esrarın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın Kapısının hizmetını üretmek derunin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama etmek veya amatörce hareket etmek ağır akıbetlara usul açabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Sav konusu güç zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Bapnın bediiyat mimarisı ve ikbal edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, otomatik kapanabilen yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısı bulundurmak zorunludur.

 Kuruluşnın hissedar merdivenlerinin yangın ve başka evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu ovamızda;

Yatay taban ve bağlama elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği yürekin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri hordaki gibidir.

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page