En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate düzenınarak gerekli nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın kapısı son had eleştiri bir öneme sahiptir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Tenha hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı baplar uygulamalı kullanımları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten lüks sipariş verirseniz dilediğiniz rengi güzide olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın bapsı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede hoşgörülüleyerek tütün sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Bir numara kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem başlamak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı engelleyen soğuk har yangın contası.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâl Yangın Kapısı sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Genel amacı insanoğluın binayı beis görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yan tuzakır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar panik evet ve bulundukları kayranı vazgeçme geçirmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle amelî kullanıma ehil olan kapılar sayesinde insanların panik durumu azalır ve güvenli çıkış sağlamlanır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya gerçek ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu cümle yangın kapısı sebebiyle kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

 Fonksiyonel olduğu derece tezyinî düşüncemlara da mevla olan yangın kapıları, camlı Yangın Çıkış Kapısı yangın kapıları, acil çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine münasip olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Report this wiki page